Η ιστορία μας

Παράδοση στο κρέας…

Η ιστορία ξεκινάει το 1972 από το παραδοσιακό οικογενειακό κρεοπωλείο στο Μακροχώρι Ημαθίας που διατηρούσαν οι γονείς. Το πρώτο βήμα έγινε το 2001 με το άνοιγμα ενός σύγχρονου κρεοπωλείου από τον δεύτερης γενιάς κρεοπώλη, Σταύρο Καδόγλου στη Βέροια Λεωνίδου 2, με μεράκι και αγάπη για το ελληνικό κρέας.

Με εφόδια την τεχνογνωσία του κρέατος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, για ικανοποίηση κάθε ανάγκης γευστικής διατροφής. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχοντας πλήρη γνώση των απαιτήσεων των καταναλωτών για ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα.

Ελέγχει όλες τις παραμέτρους για τα ζώα που εισέρχονται στο κατάστημα (ανάπτυξή τους, σφαγείο). Φροντίζει για το άριστα καθαρό περιβάλλον των χώρων συντήρησης και παρασκευής-ζύγισης προϊόντων. Εξασφαλίζει τη διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών χάρη στον πρωτοποριακό εξοπλισμό. Εφαρμόζει καινοτόμες μεθόδους συσκευασίας (vacuum, συγκολλητική).

Ο υπέυθυνος του καταστήματος κ. Σταύρος Καδόγλου φροντίζει το προσωπικό και οι χώροι να εναρμονίζονται με τις διατάξεις του ΕΦΕΤ, παρακολουθούνται από τεχνολογία τροφίμων και συμμετέχουν σε σεμινάρια και ημερίδες για τα παραδοσιακά κρεοπωλεία και εναρμονίζονται με τις νέες νομοθεσίες.

Επίσης, είναι εγγεγραμμένοι στη συντεχνία κρεοπωλών Βεροίας με ονομασία «Αρχάγγελος Μιχαήλ» και στη διαδικτυακή ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών με εξειδίκευση στις νέες κοπές κρεάτων και παρασκευασμάτων. Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε τον καταναλωτή που έχει δικαίωμα να ψωνίζει αυτό που ζητά από την τοπική αγορά.

Ο Έλληνας καταναλωτής στο τραπέζι του θέλει το καλύτερο κρέας στην ιδανική τιμή όλο το χρόνο και όχι εποχιακά. Στο κατάστημα «Ειλικρίνεια» θα βρείτε ντόπια χοιρινά, μοσχαρίσια, κοτόπουλα «πίνδος», αρνιά – κατσίκια από τα όρη Βερμίου και όλα τα παρασκευάσματα που μπορείτε να φανταστείτε, ρολά χοιρινά και κοτόπουλα με γέμιση αλμυρή, χοιρινό, σνίτσελ, παναρισμένο, μπιφτέκια, σουτζουκάκια, σουβλάκια, κοντοσούβλι.

Η μεγαλύτερη αναγνώριση του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια» είναι η εμπιστοσύνη και στήριξη που εδώ και χρόνια απολαμβάνει από πελατολόγιο τοπικής και μη αγοράς. Ευχαριστούμε για την προτίμηση, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα κρέατα γιατί εσείς το αξίζετε!